Over onsModerne
Aziatische keuken

Restaurant Milieu suki-yaki is een team werk van suki-yaki Restaurant & Cafe, richten wij ons op het bevorderen van de voedingsmiddelenindustrie door de takken, wij stellen en door de nieuwe gerechten. en integratie tussen verschillende culturen, door het samenvoegen van de verschillende Asia Oriëntaal en zijn westerse recepten.


DUURZAAM ONDERNEMEN

Wereldwijd wordt ongeveer een derde van het voedsel verspild. Alleen al in Nederland wordt zo’n 51 miljoen kilo in de horecasector verspild (source:Rabobank, 2019). Wij vragen uw medewerking om samen met ons voedselverspilling tegen te gaan door lekker verantwoord te bestellen.
U kunt zoveel sushi en warme gerechten bestellen als u wenst, maar bestel bewust. Om verspilling te voorkomen, zullen wij een extra toeslag hanteren voor de overgebleven gerechten aan tafel:
sushi's € 1,00 per stuk.
warme gerechten € 3,00 per gerecht.
bij inclusief drank € 1,00 per glas.


FEESTDAGEN

Op feestdagen hanteren wij ons weekendtarief met uitzondering van de Kerstdagen. Op de volgende feestdagen geldt het weekendtarief;

Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1ste & 2 de Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1ste & 2 de Pinksterdag, Moederdag, Vaderdag, Kerstavond (24 december).

Op beide Kerstdagen hanteren wij andere prijzen, deze worden tijdig kenbaar gemaakt.